Η Ελπίδα Ιακωβίδου έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας, 9ης Σεπτεμβρίου στο ΡΙΚ1 για 7η τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή «Όμορφη Μέρα».

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα και με φανερό ενθουσιασμό και ενέργεια, η Ελπίδα Ιακωβίδου καλοσώρισε τους τηλεθεατές στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής της.

 

 

«Σας αγαπάω γιατι σας αξίζουν πολλά. Καλημέρα, επιστρέψαμε εδώ στο ανανενωμένο μας σκηνικό, στο τηλεοπτικό μας σπίτι. Καθημερινά εδώ θα τα λέμε, μαζί παρέα. Για 7η χρονιά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και εσείς όμως κοντά μας. Σας ευχαριστώ πραγματικά γι’ αυτή σας την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Καλή μας αρχή» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, η Ελπίδα Ιακωβίδου έλαβε και ανθοδέσμη από τους συνεργάτες της λίγο μετά την είσοδό τους στο πλατό.

Η Κύπρια παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έλαβε μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα με την ίδια να ξαφνιάζεται ευχάριστα.

Όταν διάβασε την κάρτα, συνειδητοποίησε ότι το μπουκέτο με τα λουλούδια ήταν από ένα αγαπημένο της πρόσωπο που από τα λόγια της καταλαβαίνουμε ότι ήταν από τον Τζώνη Καλημέρη.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν την περίμενα αυτή την ανθοδέσμη, ήρθε από μακριά» αρκέστηκε να πει η Ελπίδα Ιακωβίδου κρατώντας την κάρτα στα χέρια της.

You May Also Like